Wróżymy tylko osobom pełnoletnim - REGULAMIN PRÓŚB O WRÓŻBĘ - Kliknij i przeczytaj koniecznie!
Noc Kairu
|
17-04-2018, 12:04:42
|
|||
|
|||
Noc Kairu
Noc Kairu
czyli Kamien Tysiaca Słonc - Kamien Mocy ![]() Cytat:Kamień wiedzy, nauki i… kobiet! Yuflori - Z pewnoscia wiesz, ze Noc Kairu jest syntetycznym kamieniem. Posiada dosc duza moc ![]() Niesie ze soba wibracje wiedzy i intelektu, chroni od "nieslawy i upodlenia". Podobnie jak onyks zawiera spokoj i harmonie, towarzysz ludzi wybranych dazacych do poznania zycia. Mowia o nim - kamien czarnoksieznikow - gdyz najczesciej posluguja sie nim osoby znajace mroczna strone zycia. Posiadam ten kamien, nie nosze go przy sobie, lezy wraz z kilkoma innymi "kamykami" przy moim lozku. ![]() Moim kamieniem jest "tygrysie oko" - pomimo ze nie jest mi "przypisany. Napisz, jakie Ty masz doznania poslugujac sie tym kamieniem. Skad go masz, dlaczego sie nim zainteresowales. Ciekawa sprawa - podziel sie tym co wiesz. ![]() To ludzie, a nie podróże statkiem, przyprawiają mnie o chorobę morską. Ale obawiam się, że nauka jeszcze nie znalazła lekarstwa na tę dolegliwość. Umberto Eco |
|||
25-08-2018, 10:20:08
|
|||
|
|||
RE: Noc Kairu
![]() Noc Kairu -
kamień szczęścia, dodaje energii, stabilizuje emocje, pomaga zachować piękną sylwetkę ciała a nawet schudnąć Noc Kairu to kamień szczęścia, generator energii. Wzmacnia opanowanie, dodaje energii, stabilizuje emocje. Pomaga w depresji, artretyzmie i innych stanach bólowych; łagodzi niepokój, stany zapalne. Wspomaga przepływ myśli między ludźmi; odstrasza ludzi niechcianych. Chroni kobiety ciężarne przed poronieniem. To kamień wiedzy i nauki. Pomaga zauważyć światełko w tunelu w ciemności i sięgać gwiazd! Noc Kairu, to kamień odchudzający i regulujący wagę ciała. Najlepsze efekty otrzymuje się po zaprogramowaniu kamienia i połączeniu z aurą. Z pewnoscia nie sa to wszystkie wlasciwosci tego kamienia ... To ludzie, a nie podróże statkiem, przyprawiają mnie o chorobę morską. Ale obawiam się, że nauka jeszcze nie znalazła lekarstwa na tę dolegliwość. Umberto Eco |
|||
28-08-2018, 20:34:46
|
|||
|
|||
Boji! Nie zauważyłem kiedyś, że skierowałaś pytanie do mnie.
Wybacz. Jeżeli chodzi o historie moją z nim to jest dość prosta. Byłem niegdyś na giełdzie minerałów i oczywiście szukałem minerałów mi znanych i tych, które to według horoskopu mi pasują. Zobaczyłem też ostatni minerał troszkę inny niż wszystkie, ale mi obcy. Chciałem go mieć podświadomie, ale też wydawał mi się kobiecy i za bardzo błyszczący co mnie odciągało od niego, ale finalnie spodobał mi się bardzo i go wziąłem. Później zacząłem o nim czytać i byłem ciekaw co ta podświadomość mi próbuje dać i jak to mnie wspomóc. ![]() Mam 3 minerały, które od razu działają na mnie zauważalnie i on jest jednym z nich. Ciekawa jest jego siła. ![]() |
|||
28-08-2018, 20:48:52
|
|||
|
|||
Cytat:Yuflori - Ogromnie mnie to - Dla Ciebie - cieszy ![]() Znam takze jego moc ![]() To ludzie, a nie podróże statkiem, przyprawiają mnie o chorobę morską. Ale obawiam się, że nauka jeszcze nie znalazła lekarstwa na tę dolegliwość. Umberto Eco |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|