Forum ezoteryczne | ezoteryka | ezoTop.pl

Pełna wersja: Karty tygodniowe dla Agi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kochana postaw mi karty na przyszly tydzień, bardzo ladnie prosze....

Poprosze o rozkład taki jak dla forum:
Istotne aspekty nadchodzącego tygodnia
Tym trzeba się zając
Czego można oczekiwać

Bóg zapłać złociutka Angel
Oto prognoza dla Ciebie na następny tydzień:

Istotne aspekty nadchodzącego tygodnia - 4 Buław
Tym trzeba się zając - Królowa Mieczy
Czego można oczekiwać - 4 Pucharów

Tydzień upłynie Ci spokojnie i w harmonii. Bardziej zacisze niż wielkomiejski zgiełk. Ta 4-ka jednak już się manifestuje - zostałaś moderatorem.
Myślę że powinnaś wyjść do ludzi, jednak bacznie obserwuj otoczenie i unikaj konfliktów.
Niestety nie uda Ci się rozwiązać jeszcze swoich problemów, co zapewne zniechęci Ciebie do dalszych działań. Nie poddawaj się, możesz wykorzystać te doświadczenia w przyszłości.
[/align]
Dziekuje Beluś,
"Niestety nie uda Ci się rozwiązać jeszcze swoich problemów" smutno mi :(
"Nie poddawaj się... " - cieżkie do zrobienia, ale spróbuje
Wrózba sie sprawdziła, dziękuje. Koszyk slodyczy dla Ciebie :)
Bardzo proszę. :)
Mogę poprosić o takie same karcioszki na przyszły tydzień? Dziękuje Angel
Oto karty dla Ciebie na następny tydzień:

Istotne aspekty nadchodzącego tygodnia – Królowa Pucharów
Tym trzeba się zając – Rycerz Denarów
Czego można oczekiwać – 7 Denarów

Najbliższy tydzień przyniesie Ci zadowolenie z samej siebie. Im dłużej się czegoś uczysz, tym więcej osiągniesz, pamiętaj by nie popaść w samo zachwyt. :)
Myślę że powinnaś się skupić troszkę na swojej wytrwałości w dążeniu do celów i ich realizacji.
Unikaj nieprzemyślanych decyzji. Niestety, może zabraknąć Ci siły i energii na twórcze działanie, szczególnie jeśli będziesz sama napędzała błędne koło negatywnych myśli.
Rada: postaraj się myśleć pozytywnie, wizualizuj pozytywną aurę wokół Ciebie, afirmacje mogą okazać się bardzo pomocne.
Karcioszki super :), będę zadowola sama z siebie hehe :D. Afrimacje zaczne od jutra. Dziękuje pięknie Angel
Wróżba się sprawdziła. Mogę poprosić o karty na kolejny tydzień? Z góry dziękuje.
Karty na nadchodzący tydzień:

Istotne aspekty nadchodzącego tygodnia – 3 Pucharów
Tym trzeba się zająć – As Mieczy
Czego można oczekiwać – 6 Pentakli

[attachment=796][attachment=797][attachment=798]

Myślę że można tu się pokusić o stwierdzenie iż ogólnie przyszły tydzień upłynie Ci pod hasłem przyjemności, poczucia spełnienia, zabawy. Być może uda Ci się rozwiązać jakieś nieporozumienia, gdzie konieczne może być pójście na kompromis. :)
Będziesz musiała podjąć kilka dość ważnych decyzji. Należy pamiętać jednak że we wszystkim niezbędny jest umiar, jest to bowiem karta mówiąca o tym, jak bardzo łatwo jest przejść od miłości do nienawiści (Miecze generalnie mówią o władzy, agresji, ambicji – do której dochodzimy czasami nie przebierając w środkach).
Jaki rezultat? - oczekiwać można zadowolenia i spełnienia. Nie sugeruj się obecną sytuacją, wiele się może zmienić, może nawet poprawa finansów? :)
Może nastąpić poprawa finansów, chyba sobie totka puszcze :D :D :D
Poprawy finansów nie było, reszta się zgadza. Moge poprosić o karty na następny tydzień? Bardzo dziękuje, bukiet kwiatów dla Ciebie Beluś Angel
Istotne aspekty nadchodzącego tygodnia – Głupiec
Tym trzeba się zająć – Rycerz Pentakli
Czego można oczekiwać – Wisielec

[attachment=480][attachment=481][attachment=482]

Najbliższy tydzień może sprzyjać działaniu, kreatywności, zmianom – także niespodziewanym. Możliwe że w nadchodzącym tygodniu staniesz przed istotnymi decyzjami, których nie należy odwlekać.

Musisz nadal konsekwentnie i wytrwale dążyć do realizowania swoich zamiarów. Nie działaj jednak chaotycznie, nadaj swojemu postępowaniu ład, porządek i właściwy kierunek. Ma to odniesienie do życia zewnętrznego jaki wewnętrznego (np. rozwoju duchowego).

Na dzień dzisiejszy, karty mówią o konieczności zweryfikowania swoich poglądów, o stagnacji, dosłownie - o stanie zawieszenia. Będziesz musiała (ta karta, to także karta przymusu) spojrzeć na realia z innej perspektywy, aby przełamać ten stan zastoju.
Ten Rycerz Pentakli po raz drugi Ci się pojawia - może weź pod uwagę jego przesłania. :)
się sprawdziło. Poprosze o karty na kolejny tydzień. Dziękuje :)
Bardzo proszę :), a oto karty na przyszły tydzień:

Istotne aspekty nadchodzącego tygodnia – 8 Buław
Tym trzeba się zająć – 3 Pentakli
Czego można oczekiwać – 9 Buław

[attachment=513][attachment=514][attachment=515]

Aga, przede wszystkim przyszły tydzień będzie pełen działania. Może się to wiązać z szybkim rozwiązywaniem problemów i spraw dotychczas nie załatwionych.

Ta karta to przede wszystkim praca. Niekoniecznie praca o którą się starasz, ale wysiłek fizyczny, psychiczny i duchowy. Jako komentarz do tej karty następujący przekaz – kiedy uda Ci się to połączyć, Twoje starania mogą odnieść skutek.

Kiedy pokonasz swoje lęki i obawy, będziesz gotowa przezwyciężyć wszelkie trudności i przeciwności, jakie mogą Ci się przytrafić. To karta siły, więc nie tylko będziesz mogła przezwyciężyć swoje obawy, ale będziesz na nie przygotowana.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Przekierowanie