Kochana postaw mi karty na przyszly tydzień, bardzo ladnie prosze....
Poprosze o rozkład taki jak dla forum:
Istotne aspekty nadchodzącego tygodnia
Tym trzeba się zając
Czego można oczekiwać
Bóg zapłać złociutka

Oto prognoza dla Ciebie na następny tydzień:
Istotne aspekty nadchodzącego tygodnia - 4 Buław
Tym trzeba się zając - Królowa Mieczy
Czego można oczekiwać - 4 Pucharów
Tydzień upłynie Ci spokojnie i w harmonii. Bardziej zacisze niż wielkomiejski zgiełk. Ta 4-ka jednak już się manifestuje - zostałaś moderatorem.
Myślę że powinnaś wyjść do ludzi, jednak bacznie obserwuj otoczenie i unikaj konfliktów.
Niestety nie uda Ci się rozwiązać jeszcze swoich problemów, co zapewne zniechęci Ciebie do dalszych działań. Nie poddawaj się, możesz wykorzystać te doświadczenia w przyszłości.
[/align]
Dziekuje Beluś,
"Niestety nie uda Ci się rozwiązać jeszcze swoich problemów" smutno mi

"Nie poddawaj się... " - cieżkie do zrobienia, ale spróbuje
Wrózba sie sprawdziła, dziękuje. Koszyk slodyczy dla Ciebie

Mogę poprosić o takie same karcioszki na przyszły tydzień? Dziękuje

Oto karty dla Ciebie na następny tydzień:
Istotne aspekty nadchodzącego tygodnia – Królowa Pucharów
Tym trzeba się zając – Rycerz Denarów
Czego można oczekiwać – 7 Denarów
Najbliższy tydzień przyniesie Ci zadowolenie z samej siebie. Im dłużej się czegoś uczysz, tym więcej osiągniesz, pamiętaj by nie popaść w samo zachwyt.

Myślę że powinnaś się skupić troszkę na swojej wytrwałości w dążeniu do celów i ich realizacji.
Unikaj nieprzemyślanych decyzji. Niestety, może zabraknąć Ci siły i energii na twórcze działanie, szczególnie jeśli będziesz sama napędzała błędne koło negatywnych myśli.
Rada: postaraj się myśleć pozytywnie, wizualizuj pozytywną aurę wokół Ciebie, afirmacje mogą okazać się bardzo pomocne.
Karcioszki super

, będę zadowola sama z siebie hehe

. Afrimacje zaczne od jutra. Dziękuje pięknie

Wróżba się sprawdziła. Mogę poprosić o karty na kolejny tydzień? Z góry dziękuje.
Karty na nadchodzący tydzień:
Istotne aspekty nadchodzącego tygodnia – 3 Pucharów
Tym trzeba się zająć – As Mieczy
Czego można oczekiwać – 6 Pentakli
[
attachment=796][
attachment=797][
attachment=798]
Myślę że można tu się pokusić o stwierdzenie iż ogólnie przyszły tydzień upłynie Ci pod hasłem przyjemności, poczucia spełnienia, zabawy. Być może uda Ci się rozwiązać jakieś nieporozumienia, gdzie konieczne może być pójście na kompromis.

Będziesz musiała podjąć kilka dość ważnych decyzji. Należy pamiętać jednak że we wszystkim niezbędny jest umiar, jest to bowiem karta mówiąca o tym, jak bardzo łatwo jest przejść od miłości do nienawiści (Miecze generalnie mówią o władzy, agresji, ambicji – do której dochodzimy czasami nie przebierając w środkach).
Jaki rezultat? - oczekiwać można zadowolenia i spełnienia. Nie sugeruj się obecną sytuacją, wiele się może zmienić, może nawet poprawa finansów?

Poprawy finansów nie było, reszta się zgadza. Moge poprosić o karty na następny tydzień? Bardzo dziękuje, bukiet kwiatów dla Ciebie Beluś

Istotne aspekty nadchodzącego tygodnia – Głupiec
Tym trzeba się zająć – Rycerz Pentakli
Czego można oczekiwać – Wisielec
[
attachment=480][
attachment=481][
attachment=482]
Najbliższy tydzień może sprzyjać działaniu, kreatywności, zmianom – także niespodziewanym. Możliwe że w nadchodzącym tygodniu staniesz przed istotnymi decyzjami, których nie należy odwlekać.
Musisz nadal konsekwentnie i wytrwale dążyć do realizowania swoich zamiarów. Nie działaj jednak chaotycznie, nadaj swojemu postępowaniu ład, porządek i właściwy kierunek. Ma to odniesienie do życia zewnętrznego jaki wewnętrznego (np. rozwoju duchowego).
Na dzień dzisiejszy, karty mówią o konieczności zweryfikowania swoich poglądów, o stagnacji, dosłownie - o stanie zawieszenia. Będziesz musiała (ta karta, to także karta przymusu) spojrzeć na realia z innej perspektywy, aby przełamać ten stan zastoju.
Ten Rycerz Pentakli po raz drugi Ci się pojawia - może weź pod uwagę jego przesłania.

się sprawdziło. Poprosze o karty na kolejny tydzień. Dziękuje

Bardzo proszę

, a oto karty na przyszły tydzień:
Istotne aspekty nadchodzącego tygodnia – 8 Buław
Tym trzeba się zająć – 3 Pentakli
Czego można oczekiwać – 9 Buław
[
attachment=513][
attachment=514][
attachment=515]
Aga, przede wszystkim przyszły tydzień będzie pełen działania. Może się to wiązać z szybkim rozwiązywaniem problemów i spraw dotychczas nie załatwionych.
Ta karta to przede wszystkim praca. Niekoniecznie praca o którą się starasz, ale wysiłek fizyczny, psychiczny i duchowy. Jako komentarz do tej karty następujący przekaz – kiedy uda Ci się to połączyć, Twoje starania mogą odnieść skutek.
Kiedy pokonasz swoje lęki i obawy, będziesz gotowa przezwyciężyć wszelkie trudności i przeciwności, jakie mogą Ci się przytrafić. To karta siły, więc nie tylko będziesz mogła przezwyciężyć swoje obawy, ale będziesz na nie przygotowana.