Forum ezoteryczne | ezoteryka | ezoTop.pl

Pełna wersja: Przedmiot
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam jest może magiczny przedmiot co spełnia każde życzenie ?
Ciekawe :) ale wydaje mi się że nie ;) to byłoby zbyt proste, jak w filmie pierścień Arabelli :D Pamiętam teki film :) ale jestem ciekawa opinii kogoś doświadczonego
jest takie coś, nasze serce
Trzeba sadzić lawendę - przynosi szczęście :).
czy jest? tak, ale działa inaczej niż ów wspomniany pierścień a z tego powodu często nam się wydaje iż nie działa lub działa na opak ;)

btw - ostatnio od mamy mojego szefa dostałam lawendę:)
Wielkie dzieki za odpowiedzenie nie na temat jak masze zamiar zartować sie to nie na tym wątku.. aa tak ogólne to jakie serce? z tego co wiem serce nie spełnij prosby albo życzenia możesz wyjaśnić to co miałasz na mysli ;)

chodzi mi o coś innego... ale to chyba tylko Bóg potrafi jak posłucha prośby
Ja serio pisałam o lawendzie. Sadzenie lawendy przynosi szczęście. :)
Nie ma takiego przedmiotu. Można jednak wykonać pewne zabiegi mające nadanie pewnych cech poprzez siłę myśli :) To przy założeniu, że nasze myśli tworzą rzeczywistość.
Nikt tu nie żartuje. Są pewne talizmany, przedmioty, które moga pomagać szczęściu, ale nie ma rzeczy, która spełnia życzenia. Ja bym powiedziała, że wiara potrafić działać cuda i jeśli się w coś mocno wierzy to może się to stać. Dla przykładu podam ci bardzo dzieciny przykład, ale jednak. Jak byłam mała, chodziłam do ciotki na wsi, bo jako dziecko z miasta, wszystko mnie ciekawiło. Zbieranie jajek, szukanie gniazd ;) Zawsze jak szłam, przy drodze było zagłębienie w ziemi. Wmówiłam sobie, że to byłoby super gniazdo dla kury ;) (przy drodze! :D) Pewnego dnia idę i jak co dzień myślę o tym wgłębieniu, patrzę, a tam leży jajko! (nikomu o tych myślach nie mówiłam wtedy wiec nikt go nie mógł podłożyć) Przykład banalny, wiem, ale upewnił mnie, że wiara działa na prawdę wiele. :)
To jest podobnie jak w przypadku czterolistnej koninczynki, osoby które je znajdują uważaja że mają szczęście a ze w to wierzą to później tak faktycznie jest, wiara czyni cuda!.
to napisze moze wprost.. szukam czegoś co może da rady cofnąć w czasie mnie.. Izraelczycy Naukowcy udowodnili to ze da rady podróżować w czasie.. ale chyba z tym to do Boga z nadzieją ze spełnij moją prośbę :P
dlaczego chcesz się w czasie cofnąć?
Jak to napisać... za długo przejmowałem się moim problem Wada wymowy przez to wiele straciłem w życiu .. jestem na przegranej pozycji i za późno zacząłem tym walczyć... teraz nie mam z tym problemem tylko jestem nie śmiały ale tak nie mam szans na wygraną... aa moja mama to wykorzystała dla swoich celów...mam zamiar zapisać się na kurs prawa jazdy ale nie ma szans ... w grudniu mojej Mamie pożyczyłem pieniądze i potem nie oddała aa moja siostra próbowała mnie oszukać ze niby oddała pieniądze aa kilka dni temu prawie tą samą sytuacje miałem a dokładnie moja siostra chciała żebym jej pożyczył pieniądze aa dzień później zapytałem się ją kiedy mi odda ona powiedziała ze nie ma zamiaru;/ chciałbym dostać 2 szanse z tego powodu chce naprawić mój błąd ... aaa dokładnie mam zamiar taki... bardzo dobrze będę uczyć się .. do tego mam zamiar zapisać się na sztukę walki żebym miał 100% pewność na wygraną wtedy będę miał większe szanse zęby znaleźć dziewczynę nie to co teraz... do tego wtedy jak będę miał niby znowu 18 lat to zapisze się na kurs prawa jazdy... ale od początku będę zbierał kasę i nikomu nie pożyczę z Rodzinny bo nie wiadomo czy oddadzą .. i jeszcze od samego początku będę doskonalił w podrywie kobiet zęby bez problemu poderwać w 5 minut każdą która mnie interesuje ..
(04-08-2010 19:34:44)Tommm napisał(a): [ -> ]Wielkie dzieki za odpowiedzenie nie na temat jak masze zamiar zartować sie to nie na tym wątku.. aa tak ogólne to jakie serce? z tego co wiem serce nie spełnij prosby albo życzenia możesz wyjaśnić to co miałasz na mysli ;)

chodzi mi o coś innego... ale to chyba tylko Bóg potrafi jak posłucha prośby

Serce, to wszystko to, co jest w Tobie. To Ty i tylko Ty tworzysz swoja rzeczywoistość i w ten sposób spełniasz swoje marzenia i chcenia.

(04-08-2010 19:47:18)tryt napisał(a): [ -> ]Nie ma takiego przedmiotu. Można jednak wykonać pewne zabiegi mające nadanie pewnych cech poprzez siłę myśli :) To przy założeniu, że nasze myśli tworzą rzeczywistość.

Żaden pzredmiot nie spełni zyczeń, jeśli w głębi serca tego nie cghcemy.

Tomm, fakt, że uważasz teraz, iz wiele w zyciu przegrałeś, nie czyni Cię przegranym. W czasie cofnać się mozna np posyłając w dany czas intencję uzdrowienia danej sytuacji czy doświadczenia.
Nie ma co teraz czekać na wehikuł czasu, bo nie ma pzreszłości ani przyszłości. jest tylko Tu i Teraz, Teraźniejszość, którą kształtujesz przyszłość.
I teraz masz okazję ją ukształtować. Na wiele rzeczy nie jest za późno.
O pieniadze mozesz wlaczyc w sądzie, albo odpuścić rodzinie i odciąć się od niej na przysłość. Taki dług ich obciąża nie Ciebie. Nie wiem ile masz lat, ale może pora zaczać żyć dla siebie i na własny rachunek? Na początek warto zanurzyć się w sobie i poznać siebie, następnie zaczać siebie stwarzać od nowa.
Nigdy na to nie jest za późno. Pamiętaj, ze to co było jest i będzie zależy od Ciebie i potrzeby Twoich doświadczeń. Takie widać wybrałeś dla siebie, a teraz chcesz je zmienić więc zmieniaj dziś, a nie żyj tym co było.
Przeszłosć zostaw za sobą bo ona jest martwa. Mozesz jednak wciąż kształtować przyszłość tak jak zechcesz. Zacznij od zaraz.

I uwierz, ja to mówię z doświadczenia własnego. Naprawdę się da i mozna.
w sumie... raz zrobiłem ten Izraelski Rytuał przyciągania miłosci czy coś tam było nie pamietam dokładnie i zadziałało :D.. ale jak byłem w klubie to za długo sie zastanawiałem ;/ wiesze moze jak nazywał sie ten rytuał Izraelski ?
Stron: 1 2
Przekierowanie