Forum ezoteryczne | ezoteryka | ezoTop.pl

Pełna wersja: Kamienie mają moc
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kamienie mają i czynią cuda, doświadczyłam tego na sobie, a teraz polecam kamienie swoim bliskim i są zdziwieni ich działaniem.
Opisz dokładniej ;)
ps. jestem w posiadaniu nowo nabytych kamieni górskich :) piramidka plus dwa inne. Czuję, ze muszę się nimi otaczać.
witam,jestem tutaj nowa:):):)
Chciałabym zasięgnąć Waszej rady:):)Wiem,że można bronić się przed wpływem ludzi,którzy Ci żle zyczą:):)Mam znajomą,która jest złośliwa w stosunku do mnie,rozpowiada jakieś mrzonki,a jesteśmy jakoby na siebie skazane,ponieważ ,niedaleko siebie pracujemy i widzimy się codziennie.Wiem,że można się bronić i rozpraszać tę negatywną energię,którą wysyła daną osoba.Nie mam pojęcia tylko jak,czytałam coś o kamieniach,ale nie wiem,jakie są dla mnie odpowiednie-jestem spod znaku byka:):)Proszę pomóżcie:):):)
Ula
Witam ja osobiści zastosowałabym onyks lub obsydian nie stosuj się do znaków zodiaku bo to nie ma sensu.Poczytaj sobie o tych kamieniach i poszukaj w sklepie takiego,który wyda Ci się atrakcyjny.
Ja długi czas nosiłam branzoletkę z onyksu(sama się posypała-szkoda wielka,bo była piękna).

Może ktoś jeszcze będzie miał jakieś propozycje........
Dziękuję bardzo za radę,pozdrawiam Cię cieplutko:):):)
Ula
(02-04-2011 06:57:47)ula421 napisał(a): [ -> ]witam,jestem tutaj nowa:):):)
Chciałabym zasięgnąć Waszej rady:):)Wiem,że można bronić się przed wpływem ludzi,którzy Ci żle zyczą:):)Mam znajomą,która jest złośliwa w stosunku do mnie,rozpowiada jakieś mrzonki,a jesteśmy jakoby na siebie skazane,ponieważ ,niedaleko siebie pracujemy i widzimy się codziennie.Wiem,że można się bronić i rozpraszać tę negatywną energię,którą wysyła daną osoba.Nie mam pojęcia tylko jak,czytałam coś o kamieniach,ale nie wiem,jakie są dla mnie odpowiednie-jestem spod znaku byka:):)Proszę pomóżcie:):):)
Ula

witam :) ula421 mam łatwy,sprawdzony sposób na takich ludzi :rolleyes: tylko nie ma to nic wspólnego z kamieniami :( Chętnie podzielę się z tą metodą:D, jak jesteś jeszcze zainteresowana ;)
(03-02-2012 23:32:51)monia77 napisał(a): [ -> ]
(02-04-2011 06:57:47)ula421 napisał(a): [ -> ]witam,jestem tutaj nowa:):):)
Ula

witam :) ula421 mam łatwy,sprawdzony sposób na takich ludzi :rolleyes: tylko nie ma to nic wspólnego z kamieniami :( Chętnie podzielę się z tą metodą:D, jak jesteś jeszcze zainteresowana ;)

Witaj,chętnie posłucham,jaką masz sprawdzoną metodę walki z takimi osobami?
pozdrawiam Ula
Witam Ulo,
Więc, na czystej kartce papieru; napisz Imię i Nazwisko lub Ksywkę osoby z którą nie chcesz miec więcej nic wspólnego :(
Następnie złóż zapisaną kartkę w kostkę i włóż do zamrażalnika w takie miejsce abyś była pewna że się nie wydostanie. Powinna się odczepic znajdzie sobie inną ofiarę albo zamilknie na jakiś czas (mam na myśli głos) , skończą się ploty:) U mnie działa, córka miała :) takiego rzepa w szkole. powodzenia, pozdrawiam Monika
(05-02-2012 23:39:50)monia77 napisał(a): [ -> ]Witam Ulo,
Więc, na czystej kartce papieru; napisz Imię i Nazwisko lub Ksywkę osoby z którą nie chcesz miec więcej nic wspólnego :(
Następnie złóż zapisaną kartkę w kostkę i włóż do zamrażalnika w takie miejsce abyś była pewna że się nie wydostanie. Powinna się odczepic znajdzie sobie inną ofiarę albo zamilknie na jakiś czas (mam na myśli głos) , skończą się ploty:) U mnie działa, córka miała :) takiego rzepa w szkole. powodzenia, pozdrawiam Monika

To prosta metoda,spróbuję,może się uda:):)Bardzo dziękuję:):)
Pozdrawiam Ula
Przekierowanie