22-06-2010, 17:10:46
Ile razy podchodził na ulicy do Ciebie człowiek, który prosił o pieniądze, a Ty nie spełniłeś jego prośby? Usłyszałeś jego narzekanie? Czasem zdarzają się bardzo mocne słowa. Masz prawo odmówić i nie miej wyrzutów sumienia z tego powodu. Ale szemranie niezadowolonego człowieka jest swego rodzaju "przekleństwem". Dziś trudno uniknąć żebrzących ludzi na ulicy. Jeśli potrafisz szybko działać, możesz na bieżąco zapobiegać takim słowom wypowiadając w myślach: "Wyjmuję to spod działania prawa". A oto rytuał, który oczyszcza nas z różnego rodzaju "życzeń"
Rytuał najsilniej działający w nowiu.
To, co jest do tego potrzebne:
-biała kartka papieru
-czerwony mazak
- biała świeca
-biała lub czerwona nitka
-biały talerzyk, na którym można spalić papier
Zapal świecę.
Na kartce napisz:
"Wszelkie przekleństwa kierowane pod moim adresem, świadome i nieświadome"
Kartkę zwiń w rulonik, okręć nitką i zawiąż na 7 supełków (siedem poziomów). Następnie zbliż do świecy, i kiedy zacznie się palić powiedz słowa:
"Tak jak ten papier w proch się obraca, niech się spopielą wszelkie przekleństwa. Tak jak ja wszystkim wybaczam, niech i mi to wszystko zostanie wybaczone, a zło niech w dobro się zmieni. Niech tak się stanie ". Popiół wysyp do wody lub na wiatr.
Rytuał najsilniej działający w nowiu.
To, co jest do tego potrzebne:
-biała kartka papieru
-czerwony mazak
- biała świeca
-biała lub czerwona nitka
-biały talerzyk, na którym można spalić papier
Zapal świecę.
Na kartce napisz:
"Wszelkie przekleństwa kierowane pod moim adresem, świadome i nieświadome"
Kartkę zwiń w rulonik, okręć nitką i zawiąż na 7 supełków (siedem poziomów). Następnie zbliż do świecy, i kiedy zacznie się palić powiedz słowa:
"Tak jak ten papier w proch się obraca, niech się spopielą wszelkie przekleństwa. Tak jak ja wszystkim wybaczam, niech i mi to wszystko zostanie wybaczone, a zło niech w dobro się zmieni. Niech tak się stanie ". Popiół wysyp do wody lub na wiatr.