03-06-2010, 18:07:15
03-06-2010, 19:39:24
Mogę zapytać kim dla Ciebie jest Jarek? Tak z ciekawości.
04-06-2010, 07:50:23
Kolegą, z czego nie jestem zadowolona ;P
05-06-2010, 14:20:14
(03-06-2010 18:07:15)shessea napisał(a): [ -> ]Proszę o pomoc
Czy Jarek ją akceptuje?
królowa mieczy
rycerz buław
X monet
Co Jarek do niej czuje?
V monet
VI kielichów
Papież
Jako kolezanke ja traktuje,ktora juz zna ale emocjonalnie zamrozony jest
20-07-2010, 17:33:17
Prosze o pomoc w rozszyfrowaniu tego rozkładu.
Słońce, Mag, Śmierć...do pytania czy coś miedzy nimi zaszło?
Moim zdaniem to nie, gdyż chłopak jest rozsądny i chce sie zmienić na lepsze. Ale to tylko moje zdanie.
Pzdr
Słońce, Mag, Śmierć...do pytania czy coś miedzy nimi zaszło?
Moim zdaniem to nie, gdyż chłopak jest rozsądny i chce sie zmienić na lepsze. Ale to tylko moje zdanie.
Pzdr
20-07-2010, 19:22:20
Słońce - zaczęło się od fajnego uczucia, takiego z motylkami w brzuchu - czyli zauroczenie.
Mag - potem przeszło na inny, bardziej dojrzały etap - taka potężna siła przyciągania, pozwalająca na powolny rozwój sytuacji.
Śmierć - nie tylko oznacza koniec, to najczęściej punkt zwrotny w związku czy sytuacji, diametralna zmiana. Jednak tu raczej do niczego nie doszło, bardziej uczuciowo platoniczny związek, a niżeli fizyczny.
Pozdrawiam.
Mag - potem przeszło na inny, bardziej dojrzały etap - taka potężna siła przyciągania, pozwalająca na powolny rozwój sytuacji.
Śmierć - nie tylko oznacza koniec, to najczęściej punkt zwrotny w związku czy sytuacji, diametralna zmiana. Jednak tu raczej do niczego nie doszło, bardziej uczuciowo platoniczny związek, a niżeli fizyczny.
Pozdrawiam.

21-07-2010, 10:00:29
Dziekuje ;*
29-08-2010, 15:11:25
Chociaż chodzi o coś innego, nie zakładam nowego wątku, żeby zaoszczędzić miejsca
A więc rozłożyłam sobie karty do pyt.
Co on chce mi przekazać przez swoje zachowanie?
Sprawiedliwość VIII, Kapłanka II, Papież V
No i esencją przekazu kart jest Diabeł XV.
Więc ja bym powiedziała tak: trzyma emocje na wodzy. Chce żebym widziała w nim człowieka godnego zaufania, dojrzałego (ale też widać, że po przejściach). Diabeł świadczy o tym, że tak na prawdę to tylko pozory, bo jest wybuchowy, agresywny, no jak to diabeł ;P
Proszę o pomoc w interpretacji i pozdrawiam
A więc rozłożyłam sobie karty do pyt.Co on chce mi przekazać przez swoje zachowanie?
No i esencją przekazu kart jest Diabeł XV.
Więc ja bym powiedziała tak: trzyma emocje na wodzy. Chce żebym widziała w nim człowieka godnego zaufania, dojrzałego (ale też widać, że po przejściach). Diabeł świadczy o tym, że tak na prawdę to tylko pozory, bo jest wybuchowy, agresywny, no jak to diabeł ;P
Proszę o pomoc w interpretacji i pozdrawiam

31-08-2010, 14:28:19
Co Jarek do niej czuje?
V monet
VI kielichów
Papież
nic nie czuje i nie czuł, 5 monet oddala ludzi emocjonalnie
ze nie jestes nawet dla niego partnerka do rozmowy
V monet
VI kielichów
Papież
nic nie czuje i nie czuł, 5 monet oddala ludzi emocjonalnie
ze nie jestes nawet dla niego partnerka do rozmowy
04-09-2010, 14:20:42
nie zadaje sie pytan 2w1
zadaj pytanie
jakie ma nastawienie do niej ?!
zadaj pytanie
jakie ma nastawienie do niej ?!
04-09-2010, 14:40:05
Jak już mówiłam, pierwsze pytanie sie nie liczy. Nie chciałam po prostu zakładać nowego wątku.
Chodziło tylko o jego zachowanie.
Chodziło tylko o jego zachowanie.
04-09-2010, 14:44:22
to ja polecam jak chcesz "dogłebnie " facet przeswietlic zrob rozklad partnerski a jest ich duzo na necie -forach np; "tajemnica kaplanki" on lub ona itp.