Forum ezoteryczne | ezoteryka | ezoTop.pl

Pełna wersja: Karta dnia - Ósemka Pucharów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kartę Osiem Pucharów wyciągnęła dla mnie jasminum na 01-02-2010 roku, a z racji czasu ,dopiero teraz zamieściłem opis tego co się działo dnia na, który Karta w/w została wyciągnięta przez jasminum dla mnie.

Adnotując do Karty 8 Pucharów, którą to jasminum ,wyciągnełaś dla mnie na Poniedziałek 01-02-2010 roku to rzeczwywistość miała następujące sytuacje: Dzień w życiu prywatnym zaczął się radośnie i optymistycznie z miłymi emocjami

A ,dzień w pracy zaczął się jak nigdy wczesniej, bo współpracownicy jak nigdy dotąd tamtego dnia w realcji ze mną zachowywali się jakby mnie wiekszość czasu pracy nie widzieli, idąc w moim kierunku zataczali łuk o około 1 metra,a miejsce pracy otaczał niesłychany spokój z jednym wyjątkiem pewnej emocji pod koniec dnia pracy ,kiedy to w moim kierunku padły pytania o pewną sprawę związaną z pracą(osobą pytająca jest z gatunku programów "Uwaga, itp.", baaardzo nerwowa wręcz nieomal brakuje tej osobie do nerwicy) ,słysząc to pytanie i emocje pytającego odczułem z jego strony złość, zdenerwowanie, lęk ,panika.
Osoba p
ytająca mnie chciała bym udzielił rady jak postapić w danej sprawie i osoba ta potrzebowała złych emocji aby zadać pytanie, co jest za każdym razem w życiu tej osoby.
Odpowiedź moja na to pytanie była szybka i trafna i zarazem spokojna

Następnie za pomoc w wypchaniu z zaspy,auta parkującego przed miejscem gdzie pracuję otrzymałem wynagrodzenie-pieniężne.Osoba, której pomogłem z bardzo nalegała aby wziął pieniądze za tą pomoc. Auto te miało 8 kół ,mianowicie, 4 koła na których auto się porusza oraz na felgach tego auta widniały znaki marki ,które również miały kształt kół i i ch liczba to 4 ,w sumie 8 kół. Ta osoba, dla której pomogłem wyjechać z zaspy sniegu, wspomniała czy chcę się z nią ścigać ,ale nie chodziło o ściganie się autami ,lecz o ściganie się w pewnym wykonywaniu pracy.

Mając na uwadze dzień to liczbę 8 usłyszałem od osoby która odwiedziła mnie w pracy i kolejną liczbę jaką usłyszałem tego dnia była liczba 12. Po powrocie z pracy do domu kolejny raz usłyszałem liczbe 8 a po kilku sekundach liczbę 12.

Kolejne emocje były związanę z rozmową z rodziną i przybyłą osoba krewną , dominował bardzo duzo spokoju , radości-śmiechu, rozmów o podróżach, rozmów o krewnych z rodziny.
Przekierowanie