Forum ezoteryczne | ezoteryka | ezoTop.pl

Pełna wersja: Runy na finanse
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jestem nowa od niedawna interesuje się runami z zainteresowaniem czytam wasze wypowiedzi i postrzeżenia na forum. Mam pytanie jakie runy umieścić w miejscu gdzie trzyma się rachunki do zapłacenia np. za telefon. Za informacje bardzo dziękuję
Cześć elaole, myślę że może to być runa Fehu, ale ja za bardzo się na runach nie znam. Musisz poczekać aż pojawi sie ktoś obeznany w temacie. Więcej o Fehu znajdziesz tutaj: Właściwości Runy Fehu i jej działanie

Na finanse, bo chyba o nie Ci chodzi najlepsza jest Fehu
Zgadzam się z eZo runa Fehu jest odpowiednia :)

Chyba, ze wolisz skrypt, np:

Kenaz - Fehu - Algiz - Wunjo - na finanse, aby starczyło na wszystko i jeszcze można było odłożyć. (Nosić w portfelu)
Fehu - Ehwaz - Hagal - Uruz - przyciagający pieniądze
Fehu - Uruz - Algiz - aby poprawić status finansowy lub umocnić ten, który jest

Jednak myślę, że sama runka Fehu powinna wystarczyć :)
Cytat:Kenaz - Fehu - Algiz - Wunjo - na finanse, aby starczyło na wszystko i jeszcze można było odłożyć. (Nosić w portfelu)

[Obrazek: kenaz.gif][Obrazek: fehu.gif][Obrazek: algiz.gif][Obrazek: wunjo.gif]

Cytat:Fehu - Ehwaz - Hagal - Uruz - przyciągający pieniądze

[Obrazek: fehu.gif][Obrazek: ehwaz.gif][Obrazek: hagala.gif][Obrazek: uruz.gif]

Cytat:Fehu - Uruz - Algiz - aby poprawić status finansowy lub umocnić ten, który jest

[Obrazek: fehu.gif][Obrazek: uruz.gif][Obrazek: algiz.gif]

Cytat:Jednak myślę, że sama runka Fehu powinna wystarczyć :)

[Obrazek: fehu.gif]

Pamiętaj, że run nie można wyrzucać, jeśli są zapisane ( są to bardzo silne znaki energetyczne). Więc jeśli nie wyjdzie Ci rysunek runy, po prostu spal go, albo zakop, poświęcając go w ten sposób jednemu z żywiołów.
(26-10-2009 18:52:53)elaole napisał(a): [ -> ]Jestem nowa od niedawna interesuje się runami z zainteresowaniem czytam wasze wypowiedzi i postrzeżenia na forum. Mam pytanie jakie runy umieścić w miejscu gdzie trzyma się rachunki do zapłacenia np. za telefon. Za informacje bardzo dziękuję

Rachunki to szczególna sprawa. Przy nich umieszcza się przede wszystkim Isę, aby nie narastały i w miarę spokojnie można je opłacać.. Polecam:)
mam pytanie czy ktos juz stosowal ten skrypt Kenaz - Fehu - Algiz - Wunjo ?
nie polecam skryptu Kenaz - Fehu - Algiz - Wunjo co prawda zaraz poz robieniu wplynely mi pieniadze niewielkie do kieszeni ale ciag kolejnych zdazen sprawil ze ubylo znacznie wiecej, niedawno spalilam skrypt i czekam na poprawe :]
Cześć,
Jestem tu zupełnie nowa i BAAARDZO WAS PROSZĘ O POMOC. Otóż bardzo potrzebuję skryptu, który po pierwsze pomoże mi jak najszybciej wyjść z długów i pomoże mi tak ustabilizować moją sytuację finansową, abym nigdy więcej w długi nie popadła. Z góry naprawdę bardzo DZIĘKUJĘ... :)
Przekierowanie